FacebookYoutubeGoogle

SARDENYA EXPERIENCE

Una sortida pensada per a qui vol GAUDIR AL MÀXIM D'UN DIA DE CONTACTE AMB LA NATURA I EL MAR al Parc Nacional dell’Asinara, navegant a bord d'un catamarà amb tripulació experta. 

Visitareu els millors racons del PARC I L'ILLA DE L'ASINARA, podreu fer snorkeling i banyar-vos a les cales més perdudes i gaudir d’un dinar típic a bord de l'embarcació.

RESERVA ABANS NO S’ESGOTIN LES PLACES!

 

 

 

Si sou una família o un grup i us agrada anar al vostre aire, us oferim llogar exclusivament per a vosaltres un catamarà de fins a 8 places amb tripulació i personalitzar aquest dia de natura, mar i relax...

Visitareu els millors racons del PARC I L'ILLA DE L'ASINARA, podreu fer snorkeling i banyar-vos a les cales més perdudes i gaudir d’un dinar típic ofert per la tripulació, gaudint de  total privadesa al disposar de l’embarcació només per a vosaltres.

GAUDEIX DEL CATAMARÀ DELS TEUS SOMNIS EN EXCLUSIVA!

 

 

 

Sardenya és un país amb molt de patrimoni, història i natura. Sens dubte, la millor manera de descobrir els racons i secrets més amagats d'aquest acollidor país és acompanyat d'un guia local.

Us proposem excursions de mig dia o d'un dia, guiats per en Franco de Sardinia Tourist Guide, arreu del territori de Sardenya i centrades en el turisme cultural, naturalístic i actiu. Reserveu la vostra excursió a mida i descobrireu l'autèntica Sardenya!

Transport en furgoneta 9 places.

De 2 a 8 persones / des de 30€ persona.

Us agradaria dormir en un petit veler al Port de l’Alguer? Descobrireu la joia catalana des del mar, una forma diferent de viure la ciutat de dia i de nit. Inclou esmorzar.

Veler amb capacitat fins a quatre persones, en 2 cabines matrimonials. 

Boat&B - 60€ cabina matrimonial.

Boat&B + EXCURSIÓ MIG DIA – 55 €/P

Boat&B + EXCURSIÓ UN DIA 75 €/P