FacebookYoutubeGoogle

SARDENYA ANTIGA - SEGUINT EL RASTRE MIL.LENARI DE LA CIVILITZACIÓ NURÀGICA

Set mil torres de fa més de 3.500 anys, centenars de tombes excavades a la roca, l’enigma de l’origen dels Shardana, una cultura amagada i desconeguda... Un VIATGE ARQUEOLÒGIC que us endinsarà en la misteriosa vida dels antics pobladors de Sardenya!  

SARDENYA, EL MUSEU A L'AIRE LLIURE MÉS GRAN DEL MÓN!

TURISME RURAL + FERRY/AVIÓ + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA  


 PRESENTACIÓ

L'interior del nurag Santu Antine - Fot. cedida per A.VidalLa ruta que us proposem us farà partíceps d'un dels fenòmens més extraordinaris de la Mediterrània antiga: LA CIVILITZACIÓ NURÀGICA. Una cultura amb més de 3.500 anys d’antiguitat que ens ha deixat milers de construccions imponents arreu de l’illa, i que avui en dia encara és una gran desconeguda. Un cas únic a Europa i molt sentit per la gent del país, hereus com se senten d’una cultura tan antiga i particular.

La ruta es desenvolupa per les regions centrals de Sardenya i us permetrà conèixer zones tan diferents entre elles com el Campidanu, el Logudoro, la Barbagia o la Gallura, terres carregades d’història i amb tradicions ancestrals que avui en dia encara es mantenen vives. Un recorregut que us portarà dels suaus turons tapissats de verd de la Marmilla a les espectaculars muntanyes del Supramonte, tot creuant els altiplans de la Sardenya central enmig de paisatges incomparables.

Terres habitades de molt antic, tal i com anireu descobrint a través dels abundants nurags, domus de janas i tombes de gegants que podreu visitar a tots i cadascun dels pobles de la zona, i als quals podreu accedir des dels allotjaments que us proposem sense realitzar grans desplaçaments.

Un itinerari pensat per a viatgers inquiets que volen gaudir de la tranquilitat dels pobles petits mentre coneixen una altra cultura, ja sigui visitant museus o jaciments, fent caminades o descobrint els nombrosos atractius naturalístics que ofereix la muntanya sarda. I tot ben acompanyat pels nombrosíssims productes locals d’alta qualitat que podreu assaborir, tant als agroturismes que us proposem com en els abundants establiments de restauració, i que de ben segur faran les delícies dels més gourmets.


 

 QUÈ US OFERIM?

El nurag Losa, a Abbasamta

  TRANSPORT FINS/A SARDENYA: En Ferry amb el vostre vehicle, podreu escollir l'acomodació i àpats. (possibilitat d'avió + cotxe de lloguer).

  ALLOTJAMENT: Allotjament en agroturismes tradicionals (possibilitat d'Hotel). Possibilitat de realitzar àpats segons l'allotjament escollit. 

 ASSESSORAMENT: Quines vacances voleu? Les nostres no són propostes estàndard, ens adaptem a les vostres preferències i us assessorem. 

  QUÈ FER A SARDENYA? GUIA DE VIATGE personalitzada i àmplia informació sobre la civilització nuràgica a Sardenya. 

 ASSISTÈNCIA: Assistència sobre Sardenya i el vostre viatge, la nostra experiència al vostre servei.  


 

HIGHLIGHTS

 

Paisatge de la península del Sinis, a la zona San Giovanni

 La bellesa de Sardenya els mesos de tardor. 

 Recórrer al vostre aire, sense presses ni multituds, els mil-i-un jaciments d'interès arqueològic que us ofereix Sardenya.  

 EL LOGUDORO, una comarca interior poc coneguda amb uns atractius  innegables. Predre'us pels seus pobles i carreteres és una de les millors experiències a Sardenya! 

 La proverbial HOSPITALITAT SARDA que trobareu en els nostres allotjaments tradicionals. 

 LA GALLURA INTERIOR, una combinació explosiva de granit, boscos, patrimoni, vinyes i persones autèntiques. 

 ELS POBLES I PAISATGES DE LA MARMILLA són de postal, bucòlics a més no poder, però amaguen una història mil.lenària molt rica i interessant! Hi trobareu l'únic monument a Sardenya PATRIMONI MATERIAL DE LA UNESCO: EL NURAG "SU NURAXI" de Barumini. 

 EL SINIS I LES PROVÍNCIES D'ORISTANY I EL MEDIO CAMPIDANO són d'una bellesa salvatge. Territori verge amb grans riqueses naturals i ecològiques, ric en gastronomia, història i tradicions, endinsar-vos a la seva descoberta és una aventura que se'us farà massa curta! Totes les civilitzacions que hi han passat hi han deixat restes destacable.!  

 Assaborir LA VARIADA GASTRONOMIA DEL TERRITORI SARD, des dels pans als dolços locals, passant per les exquisides carns o la pasta feta a mà. I no oblideu els vins! 

 ELS NURAGS i altres meravelles de l'arqueologia pràcticament desconegudes per nosaltres, que es compten a milers per tota l'illa.  

 La “GUIA DE VIATGE” personalitzada, on posem a la vostra disposició els nostres 13 ANYS D’EXPERIÈNCIA viatjant per l’illa de Sardenya.   


  

DETALLS

 DURADA: 7- 14 dies.

 MESOS RECOMANATS: Tot l'any, especialment primavera i tardor.

 PREU: 380-1200 €/pax. (segons temporada, allotjaments escollits i  durada) 

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones - DEMANA'NS PRESSUPOST  


  

Caminant cap al nurag Santu Antine (Torralba) - Fot. Lurdes PlanesEL  VIATGE COMBINAT INCLOU 

 Allotjament en agroturismes de la vostra elecció, d'entre els nostres col.laboradors.  

 Bitllet de ferry amb Grimaldi Lines Barcelona-Porto Torres (anada i tornada). Vehicle inclòs. (o, en el seu cas, bitllet d'avió + cotxe de lloguer).  

 Ens podeu contractar una Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació (opcional) per viatjar amb la màxima seguretat per a la vostra família. Treballem amb les millors companyies del mercat. 

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès. 

 Despeses de gestió, taxes i impostos.   


 

EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU

 Tot allò no especificat en "EL VIAGE COMBINAT INCLOU".  


   

MODIFIQUEU LA PROPOSTA AL VOSTRE GUST SEGONS LES VOSTRES NECESSITATS,  

 CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS I US FAREM UN PRESSUPOST A MIDA!   

 PREUS ESPECIALS PER A GRUPS I FAMÍLIES NOMBROSES.   

 TAMBÉ PODEU CONTRACTAR EXCURSIONS DE MIG DIA / 1 DIA AMB ELS NOSTRES GUIES COL.LABORADORS A SARDENYA. 


Su Nuraxi, Patrimoni de la Unesco - Fot. Lurdes Planes 

 La font nuràgica Su Tempiesu - Fot. Anna Vidal

Un grup de Viatges Terra Sarda i Naturalghero, a la necròpoli d'Anghelu Ruju (L'Alguer)

 

Llegir 1644 vegades