FacebookYoutubeGoogle

PRIMAVERA A SARDENYA - RUTA MAR I MUNTANYA (12 DIES EN AGROTURISME)

A Sardenya, a primavera és un espectacle de colors que no us podeu perdre! Us proposem una ruta a mida que us portarà dels frondosos boscos de la Barbàgia a la increïble costa i platges de L'Alguer o la Costa Verde, passant per la Sardenya central, una terra d'història intensa i tradicions ancestrals.

LLOGUER DE VEHICLE + AGROTURISMES+ GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA

DES DE 750 € (DORMIR+ESMORZAR) / 1020 € (MITJA PENSIÓ)

 

 


PRESENTACIÓ

Dotze dies viatjant per Sardenya a la descoberta de la seva història, natura i tradicions , allotjant-vos en agroturismes tradicionals, on assaborireu els intensos sabors i aromes de la cuina d'abans i descobrireu la proverbial hospitalitat sarda. 

El recorregut que us proposem us permetrà descobrir Sardenya de nord a sud, allotjant-vos en agroturismes de qualitat seleccionats acuradament per VIATGES TERRA SARDA. El bon fer dels propietaris, la gastronomia de qualitat i de proximitat que ofereixen i la immillorable situació dels allotjaments dels nostres col.laboradors us permetran recórrer la geografia sarda amb la tranquil.litat necessària, sense haver-vos de preocupar d’on menjareu o dormireu.

L’itinerari comença a la capital de Sardenya, Càller (Casteddu, en sard; Cagliari, en italià), des d’on us endinsareu per les muntanyes del Sarcidanu i l’Ogiastra, un territori pràcticament verge, paradís pels amants de la natura i l’aire lliure. L’espectacularitat de l’interior contrasta amb la bellesa salvatge de la costa, amb les sorprenents tonalitats del blau del seu mar i indrets que són veritables meravelles naturals.

Les veïnes muntanyes de la Barbagia seran la vostra propera parada, amb el massís del Gennargentu sempre present i tot un seguit de pobles que mereixen la vostra atenció: Tonara, Dèsulu, Aritzu, Sorgono, ‘Onne, Mamujada… Un territori poc poblat, terra de pastors i d’antigues tradicions que encara es mantenen vives, on descobrireu l’autèntica Sardenya, la Sardenya més hospitalària i amb uns lligams més forts a la terra.

De la indomable Barbàgia a l'espectacular Gallura (Gaddura, en llengua sarda), un passeig que us portarà al llarg de la costa de la Baronia i el Montarvu fins al cor de l’enigmàtica Gallura. Boscos d’alzines, grans roques de granit i un patrimoni cultural vastíssim us acompanyaran en la descoberta d’aquest territori tan sorprenent com poc conegut i visitat en la seva zona interior..

I per acabar el recorregut, una parada d'uns quants dies a les rodalies de l’antiga ciutat catalana de L’Alguer, on podreu perdre’us pel seu casc antic o passejar pel seu passeig marítim. Un bon moment per descobrir la "Barceloneta" de Sardenya i l’abundant patrimoni cultural i natural que l’envolta, des del Parc Natural de Port del Comte fins a les restes del nurag Palmavera, les bodegues Sella&Mosca o el no massa llunyà Monte Minerva. DETALLS

 DURADA: 12 dies.

 MESOS RECOMANATS: A la primavera gaudireu d'una natura espectacular i un clima molt agradable.

 PREU: Des de 750 € (DORMIR+ESMORZAR) / 1020 € (MITJA PENSIÓ)

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones


 

 DETALLS VACANCES

 Allotjament en Agroturismes tradicionals de diverses zones de Sardenya: Barbàgia, Supramonte, Ogliastra, Gallura, L'Alguer-Nurra, Sinis-Costa Verde, Baronia...

 Possibilitat DORMIR+ESMORZAR o MITJA PENSIÓ.

 Bitllet d'avió + Lloguer de vehicle al mateix aeroport d'arribada.

 Possibilitat de viatjar en cotxe propi amb Grimaldi Lines.

 GUIA DE VIATGE personalitzada en PDF, amb informacions d'interès.

 Possibilitat de reservar activitats amb els nostres col.laboradors locals:

 Excursions culturals, arqueològiques i naturals amb un guia titulat.

 Visita a bodegues locals o altres indrets del vostre interès. 

 Excursions en veler de mig dia o un dia.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 Podeu adaptar l'itinerari al vostre gust (durada, transport, allotjament), només cal que en PARLEM! 

 Per a grups de 5-15 persones, consulteu  RUTES EN GRUP o contacteu amb nosaltres, treballem amb diverses empreses locals de guiatge.


 

Llegir 741 vegades