FacebookYoutubeGoogle

SETMANA SANTA A MIDA A L'ILLA DE SARDENYA - VOSALTRES ESCOLLIU / 2015

Trieu les dates, el tipus d'allotjament i el transport que més us agradi i us farem una proposta a mida a bon preu que no podreu rebutjar! Us proporcionarem una "Guia de Viatge" personalitzada i la possibilitat de reservar activitats com excursions en barca, trekkings o visites a bodegues. Unes vacances a mida com cal a Sardenya!

 VIATGEU EN FERRY    ALLOTGEU-VOS EN AGROTURISMES, HOTELS O B&B  ESCOLLIU LES DATES     RESERVEU ACTIVITATS DE TOT TIPUS

 PRESENTACIÓ

Us proposem un viatge d'autor a Sardenya, una destinació molt encertada per Setmana Santa: festes tradicionals, clima temperat, menys gent que a l'estiu i preus més assequibles. A més, el bon temps porta el desvetllar de la natura i això a Sardenya és sinònim d'un espectacle de colors i vida.

En aquesta proposta de viatge VOSALTRES SOU ELS PROTAGONISTES. Féu una ullada a la nostra web, descobriu Sardenya i les nostres propostes, i féu-nos saber el viatge que us agradaria. Us prepararem una proposta a mida, a bon preu i transmetent-vos tot l'amor i respecte que sentim per aquesta terra.

Podeu escollir entre:

 TRANSPORT: 

 EN FERRY: Us tramitem el bitllet des de Barcelona amb GRIMALDI LINES.

 AVIÓ: O bé amb avió des de Barcelona (Vueling) o Girona (Ryanair).

 ALLOTJAMENTS:  Podeu escollit agroturisme, B&b, hotel amb encant o hotel convencional. Els nostres COL.LABORADORS han estat seleccionats acuradament.

 DATES: Podeu triar les dates que més us convingui entre el 30 de març i el 7 d'abril.

 LLOGUER  VEHICLE: Si viatgeu en avió, a l'aeroport us esperarà un cotxe de lloguer. 

 DEMANA'NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS  


 

Llegir 381 vegades