FacebookYoutubeGoogle

SETMANA SANTA A LA SARDENYA INTERIOR - 4 NITS EN HOTEL RURAL + ACTIVITATS

Unes vacances de Setmana Santa amb molta muntanya, tradicions, bona gastronomia i hospitalitat. Aquesta és la proposta de VIATGES TERRA SARDA i l’HOTEL ENIS-MONTE MACCIONE per passar les vacances de Pasqua al cor de la Sardenya més tradicional, el Supramonte.

VEHICLE + H. RURAL + ACTIVITATS 

2 AL 6 D'ABRIL DE 2015 -545 E/P

Una Setmana Santa diferent a les muntanyes del Supramònte, on descobrir a peu i en vehicle els secrets d’un territori ric en història i tradicions, envoltats de la salvatge natura del Parc del Gennargentu.

VIATGES TERRA SARDA us proposa allotjar-vos al confortable hotel rural (***) de la Cooperativa Turistica ENIS i viure aquestes petites vacances entre caminades al Monte Corrasi, excursions al poblat mil.lenari de Tiscali i a l’espectacular sorgent de Su Gologone, tot descobrint els secrets de la tradició culinaria sarda: els maharrones i angelottos, el vi cannonnau, la bottarga, el licor de murtra, el procheddu...

Ulìana (Oliena, it.) és una de les portes d’entrada a les muntanyes del Supramònte, un territori pràcticament deshabitat on la natura es mostra espectacular i salvatge. Territori de pastors encara avui en dia, la bellesa dels seus boscos centenaris, l’espectacularitat de gorgues com les del riu Gorropu o l’hospitalitat dels seus habitants convertiran la vostra estada a Ulìana en un viatge carregat de noves experiències.

Una experiència diferent on podreu descobrir rituals religiosos que s’han mantingut immutables durant segles o fer excursions a peu amb un guia local a racons tan sorprenents com el poblat de Tiscali o les muntanyes de Monte Maccione. DETALLS

 DATES: DEL 2  AL 6 D'ABRIL DE 2015.

 SORTIDA Aeroport de Barcelona - 2 d'abril a les 11:55 - Aeroport de Càller  

 TORNADA Aeroport de Càller (Cagliari) - 6 d'abril  22:15 - Aeroport de Barcelona  

 ALLOTJAMENT: Hotel Enis - Monte Maccione

 PREU:  545 €/persona  

 Suplement habitació amb terrassa: 30 e/p

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones 


 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU

 Lloguer de vehicle Classe B (5 dies)

 Allotjament 4 nits + esmorzar a la Cooperativa Turística ENIS, a Oliena (Hotel ***).

 5 menjars al restaurant de l’Hotel Monte Maccione, amb menú amb primer, segon, acompanyament, postre, aigua i begudes. (El dinar típic de Pasqua inclourà també entrants i serà encara més ric i variat).

 1 dinar de pic-nic (comprès d’entrepà, fruita, dolços i aigua).

 1 dinar rústic a l’aire lliure (amb pa, embotits, mel i mató, porc i vedella rostits, verdures, fruita, aigua, vi, digestiu i dolços).

 2 excursions guiades a peu i en 4X4.

 Entrades als jaciments arqueològics.

 Assegurança d'assistència en viatge i cancel.lació  WIN-MINI d'AXA.


 

EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU

 Desplaçament fins a l'illa de Sardenya. 

 Tot allò no esmentat a l'apartat "El viatge combinat inclou".

 Begudes extres als àpats. 


 

PROGRAMA

Dijous 2 d’abril de 2015

Arribada a l‘aeroport de Càller. Check-in del vehicle de lloguer. Dia lliure. Sopar i pernoctament a l’Hotel.

Divendres 3 d’abril – HENAPURA SANTA (DIVENDRES SANT)

Esmorzar a l’Hotel. Dia lliure; dinar a càrrec vostre.

Si arribeu a Ulìana al capvespre, cap a les 20:00, podreu assistir a la Processó dels Misteris i a S’Iscravamentu que, sense canviar al llarg dels segles, celebra a les antigues esglèsies del poble el devallament de Crist de la Creu. L’atmósfera que es crea no deixa insensibles ni als no creients, i unida a la propensió a l’hospitalitat dels Olianesos us faran passar una jornada inoblidable.

Després gaudireu d’un sopar tradicional al restaurant de l’hotel Monte Maccione, amb productes de primera qualitat d’aquest territori i preparats a Km.0!

Dissabte 4 d’abril – BON DIA EXCURSIONÍSTIC

A partir de les 7:30, pa, pastissos, brioxos i pastes casolans, bon formatge, sucs, ioghurt, mel, mermelada us acompanyaran en aquest abundant esmorzar.

A les 8:30 – Sortida en 4x4 amb els Guies Ambientals Excursionístics cap a la Vall de Lanaithu, poblat nuràgic de Tiscali (dificultat mitja – 3h30’ de trekking) o alternativament a Sa Sedda de sos Carros e Sa Oche o la cova Corbeddu (una hora de marxa a peu). Parada a la sorgent Su Gologone. Dinar de pic-nic a la muntanya. Retorn a l’Hotel a la tarda. Sopar i pernoctament a l’Hotel.

Diumenge 5 d’abril – BONA PASQUA

Esmorzar. Jornada lliure per assistir entre les 9.30 i les 11 del matí a S’Incontru (la Trobada) entre la Mare de Déu i el Crist resuscitat, la Processó en vestits tradicionals, les salves de trets i Su Humbidu (el convit) a la plaça.

Dinar, sopar i pernoctament a l’Hotel.

Dilluns 6 d’abril de 2015 – BONA PASHIHEDDA!

Esmorzar. Excursió guiada a peu al Monte Corrasi. Dinar típic a l’aire lliure. Tornada a l’Hotel i cafè de comiat.

Check-out del vehicle a l’aeroport de Càller.

SOL.LICITA INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

 

Llegir 376 vegades