Imprimir aquesta pàgina

ESCAPADA - CARNAVALS COSTA OCCIDENTAL DE SARDENYA 2018 / FLY AND DRIVE (3 NITS)

Un recorregut de 3 DIES pels CARNAVALS MÉS REPRESENTATIUS de la costa occidental de Sardenya, on descobrireu un món d’antigues tradicions i màscares centenàries, de curses a cavall pels carrers dels pobles, de reis carnavalescos condemnats i cremats en grans fogueres.

INCLOU LLOGUER DE VEHICLE  + ALLOTJAMENT 3 NITS + GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA 

- L'ALGUER - ORISTANY – BOSA - SANTLUSSURGIU - 

9-12 DE FEBRER DE 2018 – DES DE 220 €/PERSONA

 

PRESENTACIÓ

La proposta que us oferim des de VIATGES TERRA SARDA us permetrà conèixer la costa occidental i l’interior de la meitat nord de Sardenya durant una de les festes més originals que se celebren a l’illa, el carnestoltes.

Des dels nostres allotjaments situats entre L’Alguer, Bosa i Oristany podreu descobrir un territori ric en patrimoni natural i cultural i participar de festes i desfilades carnavalesques tan estimades i viscudes pels sards com són Sa Sartiglia (Oristany), Sa Carrela ‘e Nantis (Santulussurgiu), S’Attittidu i Golzi (Bosa), Mamutzone i s’Urtzu (Samugheo) o els carnavals de L'Alguer.

 L’Alguer, la Barceloneta catalana, la Rivera del corall i el territori de la Nurra amb la tranquil.litat pròpia del mes de febrer, lluny de les aglomeracions dels mesos d’estiu.

 Si us escapeu fins a Bosa, resseguint una de les carreteres litorals més boniques de l’illa, descobrireu un petit i encantador poble de pescadors i podreu participar del seu carnaval, sempre a la cerca de Giolzi per condemnar-lo a la foguera.

 A Oristany i al Montiferru podreu conèixer els secrets d’aquesta terra que ara fa poc més de sis-cents anys era un regne independent i viure amb intensitat dues de les festes carnavalesques a cavall més conegudes i impactants: Sa Sartiglia (Oristany) i Sa Carrela ‘e Nantis (Santulussurgiu). Un territori ric en història i tradicions, però també un paradís natural: les muntanyes vulcàniques del Montiferru cobertes de boscos espessos, la península del Sinis i els seus estanys d’aigua dolça, la costa verge i salvatge de l’oristanès...

Un recorregut entre natura, història i tradició que us farà descobrir l’encant de Sardenya a l’hivern!


 

LA RUTA QUE US PROPOSEM

Castell de Bosa - Fot. cedida per S. MarginedasVIATGES TERRA SARDA us proposa una ESCAPADA DE 3 DIES a Sardenya, volant des de Barcelona a la capital de Sardenya, Càller, on us esperarà un vehicle de lloguer, i allotjant-vos tres nits en ALLOTJAMENTS DE LA NOSTRA CONFIANÇA , a la zona d'ORISTANY I EL SINIS.

A ORISTANY se celebra un dels carnavals eqüestres més antics i coneguts de Sardenya: Sa Sartiglia d’Oristany. Aquesta població d’origen medieval cobreix de terra per uns dies els seus carrers principals per acollir una de les desfilades amb vestits tradicionals més important de l’illa i una de les curses d’habilitat a cavall de més renom. Un espectacle imperdible!  Dissabte i dimarts se celebren les desilades i curses més destacades.

Des de l'allotjament tindreu a tocar el preciós poble marítim de BOSA, amb el castell de Malaspina, l'únic riu navegable de l'illa i les pintoresques cases de color. Simplement la passejada fins a BOSASANTU LUSSURGIU, dos poblets amb molt de caràcter, ja és un espectacle pel sentits. Les festes de carnaval que hi celebren són un afegit imperdible als molts atractius dela zona.

La zona d’Oristany i el Sinis gaudeix d'una COSTA PRÀCTICAMENT VERGE amb diversos espais naturals protegits de gran bellesa. Podreu descobrir i visitar també importants jaciments arqueològics i museus, que abarquen tota la història de Sardenya, amb les recomanacions que us farem des de VIATGES TERRA SARDA. I sens dubte assaborir l'exquisit peix i marisc de la zona, amb particularitats tan apreciades com la "bottarga".

Si no us importa conduir una mica per una de les carreteres panoràmiques més boniques de l'illa, escapeu-vos un dia per visitar L'ALGUER,  la Barceloneta de Sardenya, part de la història que compartim sards i catalans, un territori acollidor i tranquil que podreu visitar al vostre ritme amb les recomanacions de VIATGES TERRA SARDA.

I retornareu tranquil.lament per l'aeroport de Càller el dilluns dia 12, fent parada pel camí en algun dels molts indrets i rutes que us proposarem a la nostra GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA, fruit de més de 12 ANYS VIATJANT PER SARDENYA.


Jenets a Santulussurgiu - Fot. Jordi Saumell

DETALLS

 SORTIDA: 9 DE FEBRER de 2018. BARCELONA-CÀLLER AMB VUELING . SORTIDA 13:15. VOL DIRECTE.

 TORNADA: 12 DE FEBRER DE 2018. CÀLLER-BARCELONA AMB VUELING. SORTIDA 15:25. VOL DIRECTE.

 PREU: DES DE 220 €/PERSONA (DORMIR + ESMORZAR) - POSSIBILITAT M/P

 RESERVA MÍNIMA: 2 persones. 


 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU

 Lloguer de Vehicle Classe B (3 dies).

 Allotjament 3 nits (habitació doble amb bany privat) en un dels nostres  ALLOTJAMENTS col.laboradors a la zona d'Oristany. Dormir+esmorzar.

 Assegurança d'assistència en viatge i cancel.lació (consulteu-nos!). 

 GUIA DE VIATGE PERSONALITZADA (en format PDF), amb informació turística de les zones on us allotjareu: museus, platges, restaurants, pobles amb encant...

EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU

 Tot allò no esmentat a l'apartat "El viatge combinat inclou".

 Bitllet d'avió fins a Sardenya.


 

HIGHLIGHTS

  Les desfilades i curses a cavall de Sa Sartiglia d'Oristany.

  El pintoresc poble de Santulussurgiu i els descensos vertiginosos a cavall pels seus carrers.

  La capital de Sardenya, Càller, una ciutat encantadora. 

  La bellesa de BOSA i el seu carnaval esbojarrat.

  Les muntanyes del Montiferru, un massís volcànic ben particular. 

  Els paisatges costaners espectaculars entre l'Alguer i Oristany.

  Una llarga llista de monuments i museus per visitar a la zona, on hi destaca la mil.lenària civilització nuràgica. 

S'Archittu, de Stefano Sanna

S'Archittu, en una fotografia de Stefano Sanna


 

  MODIFIQUEU LA PROPOSTA AL VOSTRE GUST SEGONS LES VOSTRES NECESSITATS, 

 CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS I US FAREM UN PRESSUPOST A MIDA!  

 PREUS ESPECIALS PER A GRUPS PETITS.  

 TAMBÉ PODEU CONTRACTAR EXCURSIONS DE MIG DIA / 1 DIA AMB ELS NOSTRES GUIES COL.LABORADORS A SARDENYA.    


 

Llegir 587 vegades