Imprimir aquesta pàgina

RUTA PER LA BARBÀGIA, UN VIATGE AL COR DE SARDENYA (GRUPS)

Un recorregut per la històrica Barbàgia, terra d’esquerpes muntanyes i frondosos boscos, de gent hospitalària i tradicions ancestrals. SARDIGNA TOURIST GUIDE és sinònim de professionalitat i passió per la natura i la història de Sardenya, una garantia per descobrir els secrets d’aquesta terra màgica. Grups reduïts, tracte personalitzat i molt bon ambient, allotjament en agroturismes tradicionals. Disponibilitat: Primavera i tardor. Durada: 3-10 dies.

 

Organitzen

PRESENTACIÓ

Parlar de la Barbàgia és parlar de la Sardenya més autèntica, de boscos de castanyers centenaris on el bestiar pastura en llibertat, de sabors i aromes intensos que porten el segell de segles de tradició, de pobles amb carrerons costeruts on el temps passa lentament, de pastors i gent de muntanya que encara senten un fort lligam a la terra i la natura que els envolta, de muntanyes hostils mai domades per l’home. Parlar de la Barbàgia és parlar d’hospitalitat i amistat.

De la Barbàgia diuen que és “una illa dins d’una illa”, un isolament produït per les seves muntanyes que ha permés mantenir les tradicions col.lectives encara intactes i conservar un fort esperit d’hospitalitat i comunitat. Amb en nostre guia Franco Cerniglia, gran coneixedor del territori, podreu descobrir els secrets d’aquesta terra al vostre ritme, gaudint cada moment d’una manera especial.

Viatjareu en furgoneta de 9 places perfectament habilitada i us allotjareu en agroturismes tradicionals de qualitat, on podreu assaborir les mil-i-una especialitats culinàries locals: el pernil i la carn de Dèsulu, la zuppa de Sorgono, el famosíssim torró de mel i fruits secs dels pobles de la Barbàgia de Belvì, el porquet rostit, la carapigna (un sorbet de llimona característic d’Aritzu), les casadina (dolç ple de formatge o mató) o la gran varietat de formatges i vins locals us faran descobrir uns productes i uns sabors que no us deixaran indiferents.

Aquest tour és per a totes les edats i pot ser adaptat al vostre gust. Recomanem els mesos de primavera i tardor, tot i que es pot realitzar tot l’any.

DETALLS

 DURADA: 3-7-10 DIES

 TIPUS DE RUTA: CULTURAL - ENOGASTRONÒMICA

 PREU

 COST ESTIMAT DEL VOL: 70 € (preus variables)

Despeses Opcionals:

 HABITACIÓ INDIVIDUAL:  € 

DETALLS RUTA

 Rebuda a l'aeroport d'un representant de Sardinia Tourist Guide.

 Allotjament en agroturisme o hotels rurals, en habitació doble compartida.

 Visites culturals i enogastronòmiques: cellers, museus, jaciments arqueològics...

 Guia titulat de parla castellana.

 Vehicle Opel Vivaro de 9 places.

 Possibilitat d'incloure activitats com trekkings o excursions en barca al programa.

 Assegurança d'assistència en viatge i/o cancel.lació opcional.

 Podeu adaptar l'itinerari al vostre gust, només cal que en PARLEM!  

DATES I SORTIDES

 MESOS RECOMANATS: ABRIL-MAIG-JUNY-SETEMBRE-OCTUBRE

 SORTIDES: Sortides des de Girona a Càller amb Ryanair els dimarts, dimecres, dijous, dissabte i diumenge. 

Llegir 1254 vegades