FacebookYoutubeGoogle

SKEDADDLE ITALIA - TURISME ACTIU

Written by on Dilluns, 09 Febrer 2015 13:54

A Skedaddle Italia són uns apassionats de pedalar i creuen de tot cor que no hi ha millor manera de descobrir un país, la seva cultura i la seva gent que en bicicleta! Amb les propostes de Skedaddle Itàlia i Viatges Terra Sarda podreu fer rutes guiades de diferents nivells en grups petits (6-15 persones) o fer les rutes al vostre aire, seguint els detallats Road-Book dels itineraris.

 

Les vacances a mida en bicicleta que us proposem us faran gaudir dels paisatges més autèntics i poc coneguts d’una Sardenya encara salvatge, assaborir els plats de la cuina local tradicional, descobrir els secrets d’una cultura mil.lenària i sorpendre’us de l’hospitalitat dels sards i sardes. 

A Viatges Terra Sarda i Skedaddle ens mouen les mateixes motivacions a l'hora de preparar els nosters viatges, i és per això que ens ha estat molt fàcil iniciar una col.laboració aquesta primavera de 2015. Responsabilitat amb les persones i països on viatgem, màxim respecte per l'entorn i les molèsties que pot causar el turisme i promoció de la cultura i l'economia local són algunes de les màximes que guien les nostres propostes i el nostre treball.

I això és el que trobareu en les rutes en bicicleta de muntanya, de carretera o cicloturista que us proposem per aquesta primavera i tardor. Rutes guiades i autoguiades, que podeu fer a partir de dues persones.

AQUÍ TROBAREU TOTES LES NOSTRES PROPOSTES DE TURISME ACTIU

Click to enlarge image Skedaddle_1.jpg

Perfums de Sardenya - Ruta cicloturista

 

Llegir 805 vegades