FacebookYoutubeGoogle

SANTA CATERINA SPORT & NATURA

Written by on Dimarts, 27 Gener 2015 09:27

A pocs quilòmetres d'Oristany, a la platja Cagaragas del poblet de Santa Caterina de Pittinuri, el nostre bon amic Giampaolo, surfista local i ambientalista, ofereix serveis de lloguer així com de suport de KAYAK, SUP, SURF I MOUNTAIN BIKE, i també la possibilitat de petits cursos de surf per a principiants, amb la finalitat de promoure aquest fascinant esport i la cultura d’estimar i protegir el nostre entorn. Un racó de costa verge on el mar us farà sentir lliures!

A les seves instal.lacions a peu de platja podreu trobar el material necessari per fer: piragüisme, SUP (Stand Up Paddle), Mountain Bike, surf. A més, us proporcionaran tota la informació necessària per gaudir de la cuina local i descobrir el patrimoni sard, ja sigui per lliure o en alguna de les excursions i visites guiades que organitzen.

Amb VIATGES TERRA SARDA podràs reservar les teves activitats d'aventura amb antel.lació i sol.licitar-nos pressupost sense compromís, tant si ens heu reservat el viatge a nosaltres com si viatgeu per lliure per Sardenya. Consulta'ns!

QUÈ VEURE

 Amb la canoa o SUP, us proposarem rutes al llarg de la costa, on descobrireu espectaculars barrancs i coves naturals tallades pel mar.

 A la badia, dominada al nord per una torre de guaita d’origen castellà, es troba el "Grottone" , i també racons tan inoblidables com la cova "Sa Columbera”.

 Els majestuosos penya-segats de basalt que us portaran de Santa Caterina a Cabu Nieddu. Els mesos d'hivern es pot admirar la seva cascada pintoresca, amb vistes al mar i més de 30 metres de caiguda.

 Al sud es troba la cova de Cagaragas, mentre que superada la badia, es troba la "Gruta del Genovese” i tot seguit l'arc natural de "S'Archittu", amb la seva bonica platja protegida del vent i envoltat per tres illots.

 L'àrea prop de la Badia de Santa Caterina di Pittinuri està envoltada de naturalesa verge i s’inclou dins el complex volcànic  del Montiferru; una extensa xarxa de senders i camins permet fer bonics recorreguts amb bicicleta de muntanya per la costa i cap a els boscos i muntanyes de l'interior.

 

Click to enlarge image Santa Caterina Sport_1.jpg

Santa Caterina Sport & Natura

Llegir 856 vegades