FacebookYoutubeGoogle

SARDINIA TOURIST GUIDE - RUTES PER SARDENYA

Written by on Dimecres, 04 Febrer 2015 09:48

SARDINIA TOURIST GUIDE i VIATGES TERRA SARDA us proposen un seguit  de rutes culturals guiades  pensades per a grups petits a la descoberta de la Sardenya més autèntica, endinsant-nos en la història, cultura, gastronomia i natura d’aquesta increïble terra. Els itineraris tenen una durada de 5 a 10 dies i es poden adaptar a les vostres exigències. Consulteu-nos!

La passió d’en Franco per la seva feina i per transmetre les belleses de Sardenya, la terra que tan estima, se sent des del primer moment.  SARDINIA TOURIST GUIDE és la passió per la Terra de Sardenya convertida en mitjà de vida, després d’anys d’exploració i estudi del territori. Amb la seva experiència i la d’altres col.laboradors (tots ells amb la titolació pertinent de guies turístics), STG organitza:

 Excursions naturalístiques, arqueològiques i culturals.

 Rutes en grups petits de diversa durada (5-7-10 dies).

 Excursions d’1-2 dies en bicicleta, kayak, trekking i altres mitjans als racons més espectaculars i verges de l’illa.

Quan ens vam conèixer amb en Franco, en una excursió al Monte Corrasi d’Oliena, ens vam entendre desseguida i vam iniciar tot seguit la nostra col.laboració.Fruit d’aquesta col.laboració, us proposem un seguit de rutes en grup que podeu consultar AQUÍ.

Click to enlarge image STG_1.jpg

SARDINIA TOURIST GUIDE - RUTES I EXCURSIONS PER SARDENYA

Llegir 1049 vegades