UN ESTIU PER RECORDAR, UNA TARDOR D’AVENTURA - SARDENYA 2015

UN ESTIU PER RECORDAR, UNA TARDOR D’AVENTURA - SARDENYA 2015

Blog Vist: 1124
Arribem als darrers dies d’estiu i des de Viatges Terra Sarda no podem fer altra cosa que agrair, agrair i agrair a tothom l’ experiència viscuda aquesta temporada: a tots vosaltres, famílies, parelles i amics que heu confiat en nosaltres; a tots les nostres col.laboradors a l’illa, que cada cop són més! I a Sardenya, terra de contrastos intensos i de gent autèntica que ens té el cor robat, gràtzias!

Desitgem de tot cor que hagueu gaudit tant com ho fem nosaltres de Sardenya i l'hospitalitat dels sards i sardes, el país s'ho mereix!
Image
Us agraïm moltíssim que compartiu la vostra intimitat amb nosaltres i tots els comentaris, observacions i crítiques que ens féu arribar: ens serviran per millorar l’experiència del nostres futurs viatgers!
Ara comença per a nosaltres una temporada menys intensa però molt activa! La tardor és època d’aventura i experiències a Sardenya, uns mesos indicats per endinsar-se a la descoberta dels mil-i-un atractius de l’illa, ja sigui en bicicleta, al vostre aire amb un cotxe de lloguer o, perquè no, en un dels nostres viatges amb Guia per a grups reduïts.
Ja ho sabeu, SARDENYA US ESPERA TOT L’ANY!
Imprimeix