FacebookYoutubeGoogle

SARDENYA COSTA A COSTA EN TÀNDEM - JULIOL 2015

on Setembre 17, 2015

Aquesta passada primavera vàrem incorporar a la nostra oferta de turisme actiu les rutes d’una setmana en bicicleta pels racons més atractius i perduts de Sardenya. Ens encanta la bicicleta, Sardenya és un lloc perfecte per la seva pràctica, i les rutes proposades pel nostre col.laborador Skedaddle Italia realment una passada!

Hem tingut la sort que els nostres primers clients han estat en Pep i l’Imma, uns ciclistes de primera!. Es van atrevir a fer la ruta "Costa a Costa" el juliol (i quin juliol a Sardenya, mare meva!) i en tàndem, una experiència atrevida i realment única!.

UN ESTIU PER RECORDAR, UNA TARDOR D’AVENTURA - SARDENYA 2015

on Setembre 13, 2015

Arribem als darrers dies d’estiu i des de Viatges Terra Sarda no podem fer altra cosa que agrair, agrair i agrair a tothom l’ experiència viscuda aquesta temporada: a tots vosaltres, famílies, parelles i amics que heu confiat en nosaltres; a tots les nostres col.laboradors a l’illa, que cada cop són més! I a Sardenya, terra de contrastos intensos i de gent autèntica que ens té el cor robat, gràtzias!

Desitgem de tot cor que hagueu gaudit tant com ho fem nosaltres de Sardenya i l'hospitalitat dels sards i sardes, el país s'ho mereix!

Aquests propers dies anirem publicant, amb molta il.lusió, l’abundant i extraordinari material gràfic que ens esteu fent arribar de les vostres vacances, un consol per a tots aquells que encara no ens hem pogut escapar a Sardenya!. Us agraïm moltíssim que compartiu la vostra intimitat amb nosaltres i tots els comentaris, observacions i crítiques que ens féu arribar: ens serviran per millorar l’experiència del nostres futurs viatgers!

Ara comença per a nosaltres una temporada menys intensa però molt activa! La tardor és època d’aventura i experiències a Sardenya, uns mesos indicats per endinsar-se a la descoberta dels mil-i-un atractius de l’illa, ja sigui en bicicleta, al vostre aire amb un cotxe de lloguer o, perquè no, en un dels nostres viatges amb Guia per a grups reduïts.

Ja ho sabeu, SARDENYA US ESPERA TOT L’ANY!

Cova del Bue Mariono, Costa oriental

 

LA COSTA VERDE CLÀSSIC - RUTA GUIADA EN MTB

on Setembre 01, 2015

Una autèntica setmana d’aventura en MTB en un dels racons més verges de Sardenya, la Costa Verde. Un món de corriols us descobrirà vells poblats de pescadors i mines abandonades, antics volcans convertits en espesos boscos i paisatges de gran bellesa on el blau turquesa del mar us captivarà! Rutes amb Guia titulat.

          DES DE 1370 €
 Organitza     Grau 4 - Expert

SARDENYA COSTA A COSTA - RUTA GUIADA EN MTB

on Setembre 01, 2015

Viu l’emoció d’atravessar Sardenya de costa a costa en MTB, en una successió de corriols i camins perduts, dures pujades i descensos emocionants. Aquest és un tour amb Guia que s’endinsa al cor de Sardenya, requereix una bona preparació física i bones habilitats tècniques. Vine a una de les nostres escapades i gaudiràs de l'autèntica Sardenya!

PROPERA SORTIDA 14 D'ABRIL DE 2018

       DES DE 1630 €
 Organitza     Grau 3 - Moderat