FacebookYoutubeGoogle
24.10
SARDENYA D’ESTIU, SARDENYA TOT L’ANY. SEMPRE AGRAÏTS!
Category: Darreres novetats Written by Hits: 734

Ara que ja gairebé no ens enrecordem de les vacances i de l’estiu, és hora de fer balanç i agrarir-vos de tot cor que hagueu confiat l’organització les vostres vacances a Viatges Terra Sarda. Som afortunats de tenir una clientela com vosaltres: així ho sentim i així ens ho transmetren també els nostres col.laboradors a l’illa. Gràcies!

Cada any són més els catalans i catalanes (i d'altres terres) d’arreu dels Països Catalans que descobreixen Sardenya amb Viatges Terra Sarda, i cada any són més i més variats els nostres col.laboradors a l’illa, per a poder-vos oferir unes vacances a la vostra mida, una experiència diferent en una terra encara força desconeguda. Una afectuosa salutació també a tots els nostres amics i col.laboradors a Sardenya, pal de paller d'aquest nostre projecte, gràtzias!

Ara comença per a nosaltres una temporada menys intensa de treball però molt activa preparant les noves propostes pels darrers mesos de l’any i la nova temporada 2017! Moltes novetats per al proper 2017 que esperem que us engresquin a descobrir aquesta màgnifica terra que és Sardenya i els sards i sardes.

Volem compartir amb tothom els agraïments i fotografies que ens heu fet arribar de les vostres vacances 2015 i 2016, us n’estem molt agraïts! Poca poc les anirem penjant al blog.

I ja ho sabeu, SARDENYA US ESPERA TOT L’ANY!!

Muntanyes de la Barbàgia_Alvaro i Gemma Is Arutas, la platja somniada_Fot S.Barrachina La Planàrgia, terra de nurags_ Fot. V. sanhermelando

ISOLA DI BUDELLI_Fot.O. PÀMIES