FacebookYoutubeGoogle
01.02
COMENECEM NOVA ETAPA A VIATGES TERRA SARDA: NOVA WEB, MOLT TURISME ACTIU, RUTES GUIADES EN GRUP... I MOLTES NOVETATS!
Category: Darreres novetats Written by Hits: 598

Amb molta il.lusió i energia comencem una nova etapa a VIATGES TERRA SARDA, encara més especialitzada en l’illa de Sardenya, amb noves i diferents propostes per a tots els gustos i edats. Això sí, continuem valorant per sobre de tot el tracte personalitzat, la qualitat dels productes i serveis que us oferim i el respecte a l’entorn i a totes les cultures.

Aquest darrer 2014 hem estat elaborant conjuntament amb diversos operadors turístics de Sardenya un seguit de propostes diferents al que fins ara era habitual a Viatges Terra Sarda. Si fins ara ens hem especialitzat en els viatges d’autor i les vacances familiars d’estiu, ara afegim a les nostres propostes: 

 RUTES TEMÀTIQUES PER A GRUPS REDUÏTS, AMB GUIA LOCAL.

 TURISME ACTIU: RUTES DE TOT TIPUS EN BICICLETA, TREKKING.

 TURISME ACTIU AL MAR: STAND-UP PADDLE, SURK, KAYAK.

 SARDENYA EXPERIENCE: EXCURSIONS D’UN DIA A PEU, EN BICI, 4x4, VELER, CURSOS DE CUINA

 SERVEIS DE GUIATGE CULTURAL, NATURALÍSTIC AMB GUIES TITULATS.

 SARDENYA EN MOTO (EN PREPARACIÓ)

 CAMINS RELIGIOSOS DE SARDENYA (EN PREPARACIÓ).

Així mateix, hem modernitzat la nostrà pàgina i us hi podreu moure amb facilitat gràcies a les etiquetes i els menús. I si no hi trobeu el que busqueu, o teniu algun dubte sobre el vostre viatge a Sardenya, no dubteu a contactar amb nosaltres!

No voldria acabar aquestes línies sense saludar a tots els compares de Sardenya i els Països Catalans que amb la seva paciència, el seu ajut i la seva amistat fan possible que aquest projecte continui endavant. Gràtzias a totus, gràcies a tots!

Nos bidimus luego!

Jordi Saumell

1 de febrer de 2015