FacebookYoutubeGoogle
01.02
Viatjar el gener a Sardenya, tot una experiència!
Category: Els vostres viatges Written by Hits: 952

Sardenya és una destinació turística poc habitual el mes de gener. I no per manca d’atractius, sinó per desconeixement del gran patrimoni natural, cultural i humà d’aquesta terra. Aquest passat gener vàrem tenir la sort d’organitzar un viatge molt interessant a un grup de berguedans i berguedanes.

Sempre hem estat partidaris de viatjar a Sardenya el mes de gener, sigui per nostalgia (el nostre primer viatge a l’illa va ser un gener ara fa 10 anys), sigui perquè la vida a l’illa és tota una altra que els mesos d’estiu: festes amb grans fogueres, el temps de la matança, la costa deserta, l’hospitalitat dels sard i sardes...

Allotjant-se a la costa occidental, ben aprop de L’Alguer, a l’Azienda Agroturística Sa Mandra, i a l’Hotel Monte Maccione, a les muntanyes d’Oliena, van poder descobrir el mar i la muntanya, i molta història, d’una terra tan bonica i sorprenent com Sardenya.

Agraïm a l’Isidre i companyia l’amabilíssim tracte, la visita a les muntanyes i vinyes velles de Navàs i les extraordinàries fotografies. Mil gràcies!

Click to enlarge image 10.jpg

Berguedans a terra sarda - Gener 2014